EKIPA 2022-05-07T21:57:29+02:00

MANCA KLINAR

Ustvarjalna energija, odgovorna za idejo te spletne strani in gonilna sila vsega, kar se je na domeni visokosenzitivnaoseba.si zgodilo od takrat.

Kdo sem?

Radovedna učenka življenja, zaljubljena v šport in lačna narave. Visoko senzitivna oseba. To spoznanje mi je zelo spremenilo življenje in dojemanje sebe, svojih občutkov, reakcij, potreb … Zato sem začutila močno željo informacije o tej običajni, a vseeno malo posebni lastnosti deliti dalje. Morda še komu zasveti lučka ter mu AHA moment spremeni in olajša življenje. Že če se to zgodi eni osebi, je vredno.

Zadnjih nekaj let sem nudila podporo visoko senzitivnim osebam kot coachinja po sistemu Whole Person, nato pa sem se vrnila k svojemu osnovnemu poklicu, pravu. V stik z mano lahko stopite s sporočilom po elektronski pošti na naslov manca@mancaklinar.com. Najdete me lahko tudi na moji spletni strani.

Moje sporočilo?

Visoka senzitivnost je dar(ilo). Odviješ ga lahko tako, da spoštuješ svojo senzitivnost in sebi prilagodiš svoje življenje. Si v redu in si dovolj. Imaš pač drugačen živčni sistem, malo bolj prefinjen.

ANJA BENEDIK

Ustvarjalna energija, odgovorna za obliko in obleko e-knjig, fotografije in še marsikaj drugega.

Anja je svobodni duh, kreativna, sončna, vedno za akcijo in vedno pripravljena pomagati. Naj bodo to literarni ali kakšni drugi predlogi, forografije, plakati ali oblikovanje pisane besede in slik. Uživa v fotografiranju na prostem, zlasti športov in športnikov ter porok; med drugim je od blizu ovekovečila plezanje neveste in ženina na oltar, ki je bil tisti dan na enem od vrhov nad Vršičem. Rada ima gibanje na prostem, naj bo to plezanje, kolesarjenje, različni podvigi v snegu in ledu ali pa pohodništvo … Z možem in hčerkico uživajo tudi v Davči, kjer imajo v čudovitem okolju počitniško hišo (ki se jo da najeti).

V knjigi obrazov jo najdete tukaj.

HVALEŽNOST

Veliko je tudi drugih, katerim sem hvaležna za njihovo podporo, pomoč in strokovnost pri ustvarjanju, vzdrževanju in razširjanju te spletne strani (v stari in novi preobleki) … Na tem mestu pa bi rada izrecno omenila tiste, ki so svoj čas in energijo dobrodelno podarili visoki senzitivnosti:

Anči, Tina, Zala, Katarina, Monika in Iztok, najlepša hvala!

MATEJA BOLČINA je ustvarjalna energija, ki je izdelala in oblikovala ta spletni kotiček. Izredno sem hvaležna za njeno razumevajoče vodstvo, pomoč in podporo. Njen pristop mi je pomagal, da sem se počutila varno in slišano, ko sva moje ideje usklajevali s tistim, kar je dejansko možno in prijazno do vas, bralcev. 

Mateja, najlepša hvala!

Več o Mateji in njenem delu lahko izveste tukaj.

Začetek in konec … poleg vseh čudovitih ljudi, ki me podpirajo in pomagajo, da se (moje) besede o visoki senzitivnosti širijo naokrog, bi rada omenila posebno osebo, brez katere vsega tega ne bi bilo. Tako in drugače. 

Mami, hvala ti! ❤️