Sporočilo višjih zavesti za visoko senzitivne

Modra barva pomirja. Voda pomirja. Nebo pomirja. Milina, nežnost. Vse to si potrebujete dajati še v večji meri. Kajti to, svet v katerem živite, je grob in ni usklajen z vami. Zato si vi dajajte to, kar potrebujete.

Nežnost, skrbite za svoj fini aparat, skrbite zase, dajte si nežnost. Nežnosti ne morete zahtevati od drugih, kajti nežnost se lahko da le prostovoljno. In ljubezen. In razumevanje.

Seveda, lahko pričakujete in zahtevate dostojanstven odnos in spoštovanje, človečnost, tu ne govorimo o tem.

Govorimo o teh kvalitetah, ki jih vi kot visoko senzitivni, kot fini inštrumenti, ne moremo drugače reči, izjemno potrebujete za to, da lahko nahranite sebe. In nežnost je lahko v različnih oblikah.

Lahko je to nežen dotik, lahko je to mehko oblačilo, lahko je to rahla sapica, malo sonca, lahko je to nežna beseda, nežna glasba, nežen ples, neka kvaliteta, ki vam veliko pomeni. Lahko je to gledanje slik, ki v vas nahrani to potrebo po nežnosti. Karkoli.

Pojdite vase in se vprašajte: kaj meni pomeni nežnost? Kaj bi mene sprostilo, kaj bi mene potolažilo?

In to ni, to niso mehke slaščice, tople, sladki napitki, to so le načini, s katerimi otopite ta manjko.

Dajte si nežnost, tudi, če samo sami sebe objamete. Tudi, če samo, bomo dali tak čisto vsakdanji primer; če greste na stranišče, če imate možnost iti v prostor, v katerem ste sami, kjer zaprete vrata in samo eno minuto tam sedite, stojite, ste samo s svojim dihom. Tudi to je nežnost.

Nežnost, ki jo imamo v mislih, je vse, kar si vi daste, da lahko v določenem trenutku obstajate tako, kot ste, na tak način, kot ste, da je zadovoljena tista vaša osnovna potreba. In to je, da ste to, kar ste, in da si odpočijete od vsega in vseh.

Kajti le tako lahko začutite svoje bistvo, svojo energijo, svojo esenco, svoje misli, svoje telo. Šele takrat lahko vi ste. Ko vse drugo odpade. In priporočamo vam tudi redno prakso tega, da vračate nazaj tisto, kar ni vaše, in kličete nazaj svojo energijo.“

– Angeli visoke senzitivnosti

(kanalizirala Manca Klinar, 18. januar 2020)

Večji del sporočila je na voljo tu in tu.

2020-02-01T02:36:25+02:00